0
Hopp til innhold
Improlog
Om oss
Kontakt
Produkter
Pålogging Konto
Produktkatalog (kommer)
Pålogging Konto
Produktkatalog (kommer)
Improlog
Om oss
Kontakt
Produkter
Om oss
Kontakt
Produkter
Pålogging Konto
Produktkatalog (kommer)
Shop Vaniljesnurrer (120 g) 34stk 4.1kg
1601 Vaniljesnegle (120g) 34stk 4,1kg.jpg Bilde 1 av
1601 Vaniljesnegle (120g) 34stk 4,1kg.jpg
1601 Vaniljesnegle (120g) 34stk 4,1kg.jpg

Vaniljesnurrer (120 g) 34stk 4.1kg

0,00 kr

Art. nr: 1601

Imponér med nydelig vakre og velsmakende vaniljesnurrer. Ved å steke fra frossen tilstand er det helt enkelt å mestre den sprø, flakede og silkemyke konsistensen med perfekt resultat - hver gang.

Antall:
Legg til i handlevogn

Art. nr: 1601

Imponér med nydelig vakre og velsmakende vaniljesnurrer. Ved å steke fra frossen tilstand er det helt enkelt å mestre den sprø, flakede og silkemyke konsistensen med perfekt resultat - hver gang.

Art. nr: 1601

Imponér med nydelig vakre og velsmakende vaniljesnurrer. Ved å steke fra frossen tilstand er det helt enkelt å mestre den sprø, flakede og silkemyke konsistensen med perfekt resultat - hver gang.

Spesifikasjoner

Art. nr: 1601

Produsent: Morro Fino

Salgsenhet: 1 eske x 34 stk

Opprinnelsesland: Spania

Net/gross weight: 4,1  kg

F-pak per D-pak: 34

Antall på pall: 72

GTIN D-pak:

GTIN Pall:

EPD:

  • Gluten Inneholder
    Hvete Inneholder
    Bygg Inneholder
    Egg Inneholder
    Melk Inneholder
    Soya Inneholder

  • HVETEmel, fløte (vann, sukker, modifisert stivelse, skummet MELK pulver, fersk EGGEplomme, vegetabilsk fett (kokos), fortykningsmiddel E466, konserveringsmiddel E202, smakstilsetning, salt), margarin (vegetabilsk fett og oljer (palme, soya, solsikke, I variabel andel), vann, emulgator E471 (palme), syre E330, konserveringsmiddel E202, smaksstoffer, farge E160a(iii)), vann, sukker, gjær, salt, MELKepreparat (MELK-derivater, vegetabilsk fett (kokos), stabilisator E451i) , HVETEGLUTEN, emulgatorer (E472e, E471), MELbehandlingsmidler (E300, E920), druesukker, EGG i pulverform, maltet BYGGMEL, enzymer. Dekorasjon: pasteurisert flytende EGG.

  • Næringsinnhold per 100g

    Energi: 1641 Kj / 393 KCal

    Fett (g): 23

    Hvorav mettede fettsyrer (g): 12

    Karbohydrater (g): 40

    Hvorav sukkerarter (g): 17

    Kostfiber (g): -

    Protein (g): 5,5

    Salt (g): 0,48

  • Legg vaniljesnurrer på smurte bakebrett/bakepapir og tin i 30 min.

    Varm ovnen på 175°C under tining.

    Steking i 16 til 18 min. Avhengig av produktmengden i ovnen. Ovnen må være lukket under hele steketiden. Produktet trenger ikke glasering med egg.

  • * Dypfryst produkt. Konservering ved -18°C.

    Dette produktet må ikke fryses på nytt etter tining.

Produktark PDF

© Improlog AS
Org nr 929 195 787


Design: Monografisk